Uw grindvloer schoonmaken en reinigen

Een siergrindvloer bestaat uit kleine grindkorrels bijeengehouden door hoogwaardige epoxy kunststofhars. Grindvloeren zijn naadloos en qua stijl volledig aan uw wensen aan te passen.

 

Net zo goed als bij andere vloeren is bij een grindvloer onderhoud vereist. Siergrindvloeren hebben een open structuur waar stof en vuil tussen gaat zitten. Door de zuigmond van uw stofzuiger te voorzien van een rubberstrip kunt u uw grindvloer zonder problemen schoonzuigen.

 

Vlekken in uw grindvloer van bijvoorbeeld wijn of koffie kunt u eenvoudig met lauw warm water of eventueel een sopje schoonmaken. Indien noodzakelijk kan de vloer ook geborsteld worden.

 

Bij een sterk vervuilde grindvloer kunt u deze met een waterstofzuiger en/of schrobmachine behandelen. Voor een gesealde grindvloer is een waterstofzuiger niet nodig deze kunt u eenvoudig schoonmaken met een mop.

 

Maak bij het schoonmaken van siergrindvloeren nooit gebruik van oplosmiddelen of zuren, dit kan vlekken veroorzaken die alleen door een vakman herstelt kunnen worden.

 

Grindvloer Nederland levert een voor siergrindvloeren speciaal ontwikkeld reinigingsmiddel dat de vloer intensief reinigt zonder residu achter te laten.

Excellent grindvloer kleuren voor huis en kantoor

Grindvloer Nederland
Debeijestraat 8-10
3316 GE Dordrecht
Tel.: 078-6167035
Fax: 078-6166708

Email: info@grindvloernederland.nl